2017. Február 19. 16:12
Navigáció
· Főoldal
· Cikkek
· Letöltések
· Fórum
· Tempo News Tv
· Kapcsolatfelvétel
· Galéria
· Keresés
· Hallgasd!
· ARCHÍV 2013 03. 15 HÓHELYZET
· Oktatás
Az elektronikus pénz Stk.
A KÉPRE KATTINTVA REGISZTRÁLHATSZ !kormanyzo@apostolimagyarkiralysag.hu
Apostoli Magyar Királyság
TEMPO archív
MAG-HÍRDETŐ
Részvény igénylés
Kiemelt hírek
1. 686.) Problem solving

2. 685.) Angol nyelvű leirat.( Szent Korona Net Bank)

3. 670.)Fotel Forradalom

4. 657.)Borbély József börtönnaplója.

5. 643.)III.Béla Lovagrend,(TITKOS TÁRSASÁG) dr. Kajtor Gergely is egy tag.

6. 637.)BORBÉLY JÓZSEFET A BÍRÓ LETARTÓZTATTA!

7. 628.)A Magyar "titok" avagy : Mit tettetek, mit "tettünk"? Tiszta vizet a pohárba! Magyarország és becsapott polgárai ellopott " rendszerváltása".

8. 509.)Rajtatok múlik! Feljelentés csatlakozás, közlemény!

9. 505.)POLIP XIII/Piszkos XII. Gordius- X Simicska O. Lajos és FIDESZ-KDNP oligarchatérképe

10. 408.)POLIP ábra XII/Piszkos XII. Gordius-X

11. 240.)Vissza a Nemzet vagyonát!

12. 196.)TIGÁZ szemben az emberekkel!

13. 167.)Részvény kibocsátás

14. 157.)Felhívás és tájékoztatás!/Hajdú-Bét + TÁBLÁZAT

15. 148.)Személyes megbeszélés . HANGANYAG!

16. 121.)Minda Zoltán a bíróságon elmondja a tényeket/HANGANYAG

17. 88.)A JOG-AR, A MAGYAR APOSTOLI KIRÁLYSÁG KEZÉBEN

18. 75.)POLIP/Bűnszervezeti ábra XII.(ÚJ)

19. 74.)Kommentár nélkül

20. 65.)ITT A MEGOLDÁS Ptk.484. §..MAGAD URAM, HA SZOLGÁD NINCS!

21. 35.)Tempo News Tv

22. 13.) A TEMPO az IRM -ben /HANGANYAG

23. 8.)Novum Zrt.

Hírek oldalra...
RSS - HunSzkíta Rádió
Az emberi butaság!...
Hegyek vizek energia...
Szada előadás...
Csellengők 1...
6. PECSÉT Jásdi Kiss I...
RSS - Tv HunSzkita
Ostortenet - Magyarok ...
Ostortenet - Magyarok ...
Ostortenet - Magyarok ...
Ostortenet - Magyarok ...
Ostortenet - Magyarok ...
RSS - Magyar Valós Hírek
Hogyan lehet hidakat é...
Elmebaj... nokság avag...
Kinek lesz jó......
Mindenki gyarmata...
Népvakítás!!!...
RSS - Hun Unio
Jozeph Huber: Pénzrefo...
Talpra magyar !!!...
KOZMIKUS KIÁLTVÁNY...
Így ér véget a pontgy&...
KIÉ A HATALOM AMERIKÁB...
RSS - Tempo News Tv
61.)ÚJVILÁG KÖSZ&...
60.)MindaBaka...
59./1 GrunBioszWiesel2...
59./2 GrunBoszWiesel3M...
59./3 GrunBoszWiesel4M...
58.)2011.11.14-i tárgy...
58./1 2011.11.14-i tár...
58./2 2011.11.14-i tár...
58./3 2011.11.14-i tár...
58./4 2011.11.14-i tár...
58./5 2011.11.14-i tár...
58./6 2011.11.14-i tár...
58./7 2011.11.14-i tár...
58/1/1 2011.11.14. II....
Security System 1.9.0 © 2006-2008 by BS-Fusion Deutschland
Üdvözlet
A SZENT KORONA BANK-HOZ, BALRÓL TUDSZ REGISZTRÁLNI!................A SZENT KORONA BANK-HOZ, BALRÓL TUDSZ REGISZTRÁLNI!..............
"KEDVES OLVASÓ , HA ÖN HATÓSÁG TAGJAKÉNT, VAGY HIVATALOS SZEMÉLYKÉNT OLVASSA HONLAPUNKAT HIVATALI ELJÁRÁSA SORÁN, AKKOR FELHÍVJUK A FIGYELMÉT, HOGY AZ OLDALON OLYAN KÖZHITELES NYILVÁNTARTÁSI ADATOKON NYUGVÓ BIZONYÍTÉKOK VANNAK, AMELYEK TUDOMÁSRA JUTÁSA FOLYTÁN a Be 171§-ának (2) bekezdése alapján kell eljárjon a Büntetőtörvénykönyv 137. §-a szerinti hivatalos személyként ! A Be. 171. §-ának (2) bekezdése szerint a hatóság tagja és a hivatalos személy köteles a hatáskörében tudomására jutott bűncselekményt - ha az elkövető ismert, annak megjelölésével - feljelenteni. A feljelentéshez csatolni kell a bizonyítási eszközöket, ha ez nem lehetséges, a megőrzésükről kell gondoskodni. E rendelkezésből az következik, hogy az irreleváns információk kiszűrésének az időpontját követően a releváns adathalmaz további elemzése is szükséges ahhoz, hogy a feljelentés megtételéről történjen intézkedés... Alkotmánybíróság 333/B/2002 AB határozata Alkotmánybíróság 333/B/2002 AB határozata ... KÜLÖN HÍVJUK FEL A FIGYELMET a Tisztességes eljárás védelméről szóló 2009. CLXIII. törvényre ( Link), amely a korrupciót feltártó hivatali alkalamzottak védelméről és díjjazásáról is rendelekzik."
Tempo News Tv csatorna
A friss TNT filmeket folyamatosan kerülnek fel a tv-be. >>>Link
AZ TEMPOHIREK OLDALRA A REGISZTRÁCIÓ SZÜNETEL TECHNIKAI OKOK MIATT !
13.) A TEMPO az IRM -ben /HANGANYAG
A TEMPO az IRM-ben kiteregeti a szennyest. IRM-et , és az OIT-t is képviselő dr Vörös Edit főosztályvezetőnek, aki Navracsics és Répási megbízásából tárgyalt.

1 RÉSZ :766.)Megtörték a csendet?
Agyára ment a korrupció – Gondnokság alá helyeztetnék az „Apostoli Magyar Királyság kormányzóját”

Úgy tűnik, nem fér bele a szabad véleménynyilvánításba, ha valaki a hazai korrupció aktív résztvevőinek tekinti a felszámolókat, az ügyészeket és a bírókat, állandó fejfájást okozva ezzel az igazságszolgáltatásnak. Borbély Józsefet – aki magát az „Apostoli Magyar Királyság” kormányzójának tartja – az ügyészség gondnokság alá akarja helyeztetni. Ha ez sikerül, Borbély kellemetlenkedéseivel nem kell többet számolniuk a hivataloknak.Teljes cikk a 168 óra oldalán...
765.)Cölöpteknős és az október huszonharmadika

A cölöpteknős Orbán Viktoron már az október 23-a sem segített, pedig nagyon számított rá, mivel így, hogy megint nem sikerült a magyar emberek nagy többségének bölcsessége folytán kirobbantania a forradalmat, egyre nagyobb veszélybe kerül az összeharácsolt vagyonának, és a hatalmának a megtartása, mivel sem Orbán sem pedig a "műfüves" focibíró jelölt sípmester invitálására sem ment ki annyi személy a Kossuth térre, hogy elegen legyenek egy újabb 56'-hoz. Köszönet ezért mindenkinek!

Az „Elit takarodj” című 2016. október 15-i írásunk is hozzájárulhatott, hogy nem dőltek már be az emberek sem Viktornak, sem a többi kommunistának (Gyurcsány, Bokros stb.), ezért a térre beengedett most éppen fideszes csinovnyikok létszáma sem igen haladta meg a budapesti dohányboltosokét, éppúgy mint tavaly a tapolcai időközi választáson, ahol Magyarország miniszterelnökére az újságírókon és a TEK - eseken kívül alig 40-en voltak már csak kíváncsiak.

A hatalmi „elit” mészároslőrinceihez és csányisándoraihoz vándorolt ezermilliárdok már nem csak a Magyar és a nemzetközi közvélemény valamint a hazai nyomozóhatóságok előtt, hanem a nemzetközi bűnüldöző szervek előtt is ismerté váltak, ezért csak idő kérdése, hogy mikor kezdik begyűjteni az érintetteket, ahogyan azt a szomszédos „kevésbé demokratikus” országokban már egyre sűrűbben megtesznek, lásd Romániában már az érsek urat is elővették, na nem a secus Orbán által kitüntetett Tőkést, Áder pedig a 60 -ik évforduló tiszteletére egy III/2-t, vagy a Varga Mihály elvtárs a Kossuth Holdingos Kosik elvtársat.

A forradalomra és Pintér által vizionált, illetve áhított éhséglázadásra akkora szüksége lenne a nagyuraknak mint a 40 napja éhezőnek egy falat kenyérre, mivel ha zavargások beindulnának belehetne vezetni a rendkívüli állapotot, és akkor senki nem tudna kutakodni tovább a „Nemzeti” tolvajok után.

Ezt a kis cölöpteknősünket sem félti, vagy féli már senki, mivel se tekintélye se hatalma nincsen, mert már a csinovnyikjai sem mennek ki a térre, se öntudatból se félelemből, sőt már érdekből sem, hanem hagyják veszni hamar, mert vége van, mert egy öreg valóban hithű kommunista barátom azt mondta, hogy onnan lehet tudni, ha egy rendszernek vége van, hogy a „kedves” vezetőről elkezdenek terjedni azok típusú viccek, hogy például, Miért nem lehet Rákosi kolbászt kapni? Mert még nem döglött meg a disznó. A mi kedves vezetőnknek már következmények nélkül lehet mondani, hogy egy geci. A jegybank elnököt következmények nélkül lehet rabruhában ábrázolni a főváros több ezer hirdetőoszlopán. A hivatalos személyek Be. szerinti feljelentési kötelezettsége ide vagy oda, a parlamentben a képviselők egymást és a miniszterelnököt vádolják lopással, mi több hazaárulással és népirtással, tegyük hozzá nem is alaptalanul, de ezidáig mindenesetre következmények nélkül, DE NEM LESZ EZ MINDIG ÍGY.

Ki kell tartanunk a végsőkig, mert erre nem számítottak, és ez ellen, hogy otthon maradunk, nem tudnak tenni semmit, mert amíg nincs anarchia addig nem vezethető be rendkívüli állapot sem, és előbb utóbb a valódi gabonázók kezén is kattan a bilincs (Bajnai, Simicska, Gyurcsány, Orbán és a többiek) és győzni fog a Fotelforradalom, tudva, hogy ennek a fajta forradalomnak is vannak áldozatai, de ne adjuk meg az esélyét annak, hogy legyőzhessenek bennünket, mert ha kimennénk az utcára, akkor okot adnánk arra, hogy helyre állíthassák a „rendet”.

A Magyar nép bölcsessége folytán egyre közelebb kerülünk ahhoz, hogy betudjuk vezetni a világon az új tisztán elektronikus fizetőeszközt, és a feltétel nélküli alapjövedelmet, mely a jóléti társadalom és a világbéke alapja.I. József Nimród Bátor Atilla
764.)ELIT TAKARODJ!
(ORBÁN GYURCSÁNY vona JUHÁSZ PÉTER NÉPSZABADSÁG HÍR TV ATV ÚJSÁGÍRÓK AKADÉMIKUSOK HIVATALVEZETŐK ÜGYÉSZEK BÍRÓK FŐRENDŐRÖK ÉS EGYÉB HASZONÉLVEZŐK STB.)
HAZUDTATOK, LOPTATOK ÉS GYILKOLTATOK ÉJJEL ÉS NAPPAL!


Most pedig az "ellenzék" az utcára akarja vinni az embereket a Népszabadság bezárásának az ürügyén - mint mikor Kassát bombázták -, Orbán kérésére, hogy ennek kapcsán kedvére be tudja vezetni a rendkívüli állapotot, és a TEK-esekkel példát tudjon statuálni, mint 48', 56', 2006' -ban, sajnos ezek szerint nemcsak egyszer volt Budán kutyavásár...

Ha valakinek még nem volt "Átlátszó" a pártok nagyoperettje, a Friderikusz most lerántotta a leplet a hitgyüliről ATV-ről Vajnáról hogy egy a kuckó a kemencével, ezért írta Tölgyessy Péter, hogy Orbán együtt bukik az ellenzékével. Igen ez így lesz, ez nem ígéret.
Annyira nincs már aki tüntessen, hogy az önkormányzatokkal vezényeltetik ki az egyébként magyarországi viszonylatban jól kereső dolgozóikat tüntetni.

Készülnek már a titkosszolgálatok október 23-i "forradalom vagy ellenforradalom" kirobbantására, a múlt héten a lakhatási jogért tüntetőkön tesztelték az új megfiatalított hajcsárcsapatot, mivel az úgynevezett Kossuth tériek már kikoptak (Koppány Csoport, Balog Béla, Simó Endre a Szociális Fórum-tól, Dabasi Tamás Fehér Kéményseprők stb. csak a megafonokat lehetett beazonosítani mint egyfajta stafétát) ugyanis ők már nem vettek részt ezen a megmozduláson, csak a Lendvai Ildikóval találkoztam aki mondta, hogy itt vannak a "többiek" de azok már az esti Kossuth téri Népszabis tüntetésre gyúrtak, amire a lakhatásosokat is buzdították a II. János Pál pápa téren.

Kedves Mindenki- és aki nem érzi magát a romlott elithez tartozó hazaárulónak, az ne ugorjon be se a demokráciát féltő akadémikusoknak, sem a sajtószabadságot féltő most "kirúgva" is igen jól kereső bértollnokoknak, mert mind az Orbán kutyái ők, hiába kerestük őket a kifosztásainkkal kapcsolatban, érdemben, illetve kellő gyakorisággal sohasem tudósítottak arról. Egyék meg amit főztek, illetve főjenek most már a saját levükben, ne hagyjuk többé manipulálni magunkat.Maradjatok Otthon, mert ez észjáték, győzzön a Fotelforradalom!
763.)Változott a rendezvény időpontja
A Kalmár Tanya Rendezvényházba most szombatra meghirdetett rendezvény technikai okok miatt 2016 július 9 - én kerül megrendezésre ugyanott, szintén 11 órai kezdettel. Az esetleges kellemetlenség miatt szíves elnézésüket kérjük, mindenkit várunk szeretettel az új időpontban.
Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése
RSS
Hírek

Letöltések

Kapcsolat
Frissítve! Borbély József
Tel: +36-70-600-0134
E-mail: kormanyzo@apostolimagyarkiralysag.hu
Facebook
Tempo Hírek

Névjegy létrehozása
Generálási idő: 7.39 másodperc 3,107,693 egyedi látogató