2016. Február 09. 09:22
Navigáció
· Főoldal
· Cikkek
· Letöltések
· Fórum
· Tempo News Tv
· Kapcsolatfelvétel
· Galéria
· Keresés
· Hallgasd!
· ARCHÍV 2013 03. 15 HÓHELYZET
· Oktatás
Az elektronikus pénz Stk.
A KÉPRE KATTINTVA REGISZTRÁLHATSZ !kormanyzo@apostolimagyarkiralysag.hu
Apostoli Magyar Királyság
TEMPO archív
MAG-HÍRDETŐ
Részvény igénylés
Kiemelt hírek
1. 686.) Problem solving

2. 685.) Angol nyelvű leirat.( Szent Korona Net Bank)

3. 670.)Fotel Forradalom

4. 657.)Borbély József börtönnaplója.

5. 643.)III.Béla Lovagrend,(TITKOS TÁRSASÁG) dr. Kajtor Gergely is egy tag.

6. 637.)BORBÉLY JÓZSEFET A BÍRÓ LETARTÓZTATTA!

7. 628.)A Magyar "titok" avagy : Mit tettetek, mit "tettünk"? Tiszta vizet a pohárba! Magyarország és becsapott polgárai ellopott " rendszerváltása".

8. 509.)Rajtatok múlik! Feljelentés csatlakozás, közlemény!

9. 505.)POLIP XIII/Piszkos XII. Gordius- X Simicska O. Lajos és FIDESZ-KDNP oligarchatérképe

10. 408.)POLIP ábra XII/Piszkos XII. Gordius-X

11. 240.)Vissza a Nemzet vagyonát!

12. 196.)TIGÁZ szemben az emberekkel!

13. 167.)Részvény kibocsátás

14. 157.)Felhívás és tájékoztatás!/Hajdú-Bét + TÁBLÁZAT

15. 148.)Személyes megbeszélés . HANGANYAG!

16. 121.)Minda Zoltán a bíróságon elmondja a tényeket/HANGANYAG

17. 88.)A JOG-AR, A MAGYAR APOSTOLI KIRÁLYSÁG KEZÉBEN

18. 75.)POLIP/Bűnszervezeti ábra XII.(ÚJ)

19. 74.)Kommentár nélkül

20. 65.)ITT A MEGOLDÁS Ptk.484. §..MAGAD URAM, HA SZOLGÁD NINCS!

21. 35.)Tempo News Tv

22. 13.) A TEMPO az IRM -ben /HANGANYAG

23. 8.)Novum Zrt.

Hírek oldalra...
RSS - HunSzkíta Rádió
Az emberi butaság!...
Hegyek vizek energia...
Szada előadás...
Csellengők 1...
6. PECSÉT Jásdi Kiss I...
RSS - Tv HunSzkita
Ostortenet - Magyarok ...
Ostortenet - Magyarok ...
Ostortenet - Magyarok ...
Ostortenet - Magyarok ...
Ostortenet - Magyarok ...
RSS - Magyar Valós Hírek
Minden Jó Magyarnak Bo...
Boldog Karácsonyi Ünne...
Elektronikus kiber-bun...
A Világ globalista ter...
Az európát sújtó inváz...
RSS - Hun Unio
RSS - Tempo News Tv
61.)ÚJVILÁG KÖSZ&...
60.)MindaBaka...
59./1 GrunBioszWiesel2...
59./2 GrunBoszWiesel3M...
59./3 GrunBoszWiesel4M...
58.)2011.11.14-i tárgy...
58./1 2011.11.14-i tár...
58./2 2011.11.14-i tár...
58./3 2011.11.14-i tár...
58./4 2011.11.14-i tár...
58./5 2011.11.14-i tár...
58./6 2011.11.14-i tár...
58./7 2011.11.14-i tár...
58/1/1 2011.11.14. II....
Security System 1.9.0 © 2006-2008 by BS-Fusion Deutschland
Üdvözlet
A SZENT KORONA BANK-HOZ, BALRÓL TUDSZ REGISZTRÁLNI!................A SZENT KORONA BANK-HOZ, BALRÓL TUDSZ REGISZTRÁLNI!..............
"KEDVES OLVASÓ , HA ÖN HATÓSÁG TAGJAKÉNT, VAGY HIVATALOS SZEMÉLYKÉNT OLVASSA HONLAPUNKAT HIVATALI ELJÁRÁSA SORÁN, AKKOR FELHÍVJUK A FIGYELMÉT, HOGY AZ OLDALON OLYAN KÖZHITELES NYILVÁNTARTÁSI ADATOKON NYUGVÓ BIZONYÍTÉKOK VANNAK, AMELYEK TUDOMÁSRA JUTÁSA FOLYTÁN a Be 171§-ának (2) bekezdése alapján kell eljárjon a Büntetőtörvénykönyv 137. §-a szerinti hivatalos személyként ! A Be. 171. §-ának (2) bekezdése szerint a hatóság tagja és a hivatalos személy köteles a hatáskörében tudomására jutott bűncselekményt - ha az elkövető ismert, annak megjelölésével - feljelenteni. A feljelentéshez csatolni kell a bizonyítási eszközöket, ha ez nem lehetséges, a megőrzésükről kell gondoskodni. E rendelkezésből az következik, hogy az irreleváns információk kiszűrésének az időpontját követően a releváns adathalmaz további elemzése is szükséges ahhoz, hogy a feljelentés megtételéről történjen intézkedés... Alkotmánybíróság 333/B/2002 AB határozata Alkotmánybíróság 333/B/2002 AB határozata ... KÜLÖN HÍVJUK FEL A FIGYELMET a Tisztességes eljárás védelméről szóló 2009. CLXIII. törvényre ( Link), amely a korrupciót feltártó hivatali alkalamzottak védelméről és díjjazásáról is rendelekzik."
Tempo News Tv csatorna
A friss TNT filmeket folyamatosan kerülnek fel a tv-be. >>>Link
AZ TEMPOHIREK OLDALRA A REGISZTRÁCIÓ SZÜNETEL TECHNIKAI OKOK MIATT !
13.) A TEMPO az IRM -ben /HANGANYAG
A TEMPO az IRM-ben kiteregeti a szennyest. IRM-et , és az OIT-t is képviselő dr Vörös Edit főosztályvezetőnek, aki Navracsics és Répási megbízásából tárgyalt.

1 RÉSZ :738.)Panasz kiegészítés, feljelentés Hajdú Bét ügyben
Bács-Kiskun Megyei Főügyészség
6000 Kecskemét Rákóczi út 7.
bac.fou@mku.hu
kny.fou@mku.hu

B.3348/2006/52.
Tárgy: Panasz kiegészítés, feljelentés

Alulírott Borbély József sértett, és mint a Központi Nyomozó Főügyészség különleges korrupcióellenes nyomozó csoportjának társadalmi vezetője a fenti számú törvénysértő végzéssel szemben

panasz kiegészítést


nyújtok be, és egyben ismételten feljelentést teszek Dr. Német Zsolt és Dr. Nánási László vezető ügyészekkel szemben bűnpártolás, és más kapcsolódó hivatali bűnszervezetben elkövetett bűncselekmények miatt.

INDOKLÁS


A fenti számú végzést aláíró vezető ügyész kollégák hivatali visszaélést követek el azzal, hogy megszünteték a nyomozást a KNYFÜ Nyom 396/2003 számú büntetőügyben fellelt több száz oldal NBH-s lehallgatási jegyzőkönyvvel bizonyított bíró bűncselekményekkel terhelt ügyben játszott szerepükhöz hasonlóan, mivel a 2015.11.02. és 2015. 11.03. tartott iratbetekintés során észleltem, hogy a szoros ügyészi felügyelet ellenére Dr. Németh Zsolt belenyugodott, hogy a NAV nyomozok által Dr. Magyari József jelen bűncselekmény fő elkövetője részére kiküldött- érdekes, hogy csak tanúként kívánták idézni, annak ellenére, hogy többen is rá vallottak- idéző úgymond nem szabály szerűsége okán, végül ki sem hallgatták (Ballai Kinga – Békésfact Kft. ügyvezetője- 2015. március 31.-i kihallgatása során teljes körűen rávallott Dr. Magyari Józsefre, illetve elmondta, hogy az ő strómanja, ezt követően idézte már másnap Magyarit az ismert címéről az eljáró hatóság: Bp. VII. ker. Damjanich u. 9. ahonnan a tértivevény cím nem azonosítható megjelöléssel érkezett vissza. Az ebben az időpontban is állami megbízásokat hivatalosan teljesítő Magyarit sem a szolgálati helyéről, sem a tulajdonában álló nyomozóhatóság által is jól ismert Euró Faktor Kft címéről sem idézték, melybe Németh Zsolt belenyugodott, bizonyára emlékezett még Dr. Magyari József Nyom. 396/2003. számú ügyében meghatalmazott védőjére, Dr. Budai Gyulára, akit később érdemei elismeréséül korrupció ellenes kormánybiztosnak neveztek ki, miután a Papcsák elvtársat bebuktattuk).
Dr. Nánási Lászlót pedig Dr. Bánáti Ügyvéd Úrnak- Ügyvédi kamara elnöke- sikerült meggyőznie arról, hogy a Gansperger Gyulával szembeni gyanúsítás közlésre benyújtott panasznak helyt kell adni, ami ugye nem túl gyakori. Ezzel csak az a probléma, hogy 2003. dec. 17- én a Hajdú Bét Rt. teljes vezetése lemondott így Gansperger Úr is. Így az opciós szerződés aláírásakor 2003. dec. 23-án már sem Gansperger Gyulának, sem Nagy Györgynek nem volt aláírási jogosultsága. Az alább mellékelt linken elérhető táblázat – melyet egyébként korábban már az ügyészség részére átadtunk- 57 sora tartalmazza a lemondás tényét, mely lemondásról szóló dokumentumokat a nyomozó hatóság is vizsgálta, mivel részei a nyomozati anyagnak. A jogosulatlan előnye a vezető ügyész uraknak a havi fizetésük felvétele során valósul meg, mivel ezért a hitvány általuk végzett munkáért a privát szférában egy vasat sem kaphatnának, itt a hivatalban a bűnpártolásra történő utasításuk mellett tulajdonképpen a fizetésükkel vannak lefizetve, ami azért nem lehet kevés, bizonyára sokszorosa a minimálbérnek.
Eseményvázlat

A további panasz kiegészítésre a jogomat fenntartom, mivel még kértem irat másolatokat, melyeket a Kecskeméti Járási Ügyészség a jövő héten tud a rendelkezésemre bocsájtani az eljáró csoportvezető ügyész mai tájékoztatása szerint. Továbbá kérem Önöket, hogy díjmentesen engedélyezzék, hogy a teljes nyomozati anyagot elektronikus adathordozón a Kecskeméti Járási Ügyészség a rendelkezésünkre bocsájthassa, ha már sértettként a fentiek szerint magunknak kell a nyomozást elvégezni, mivel sem nekem sem az általam vezetett TEMPO Pártnak nincs semmilyen bevétele, Önökkel ellentétben mi társadalmi munkát végzünk, illetve érdemi munkát végzünk.
Ui: Javaslom a vezető ügyész uraknak, hogy a Ballai Kinga – aki mindent beismert- tanúvallomását olvassák el figyelmesen és utána el tudják dönteni, hogy saját maguknak kérnek vezetőszárat, vagy a Dr. Magyari Józsefet állítatják elő vele a szolgálati helyéről – már nincs Szingapúrban, mivel bizonyára a Mór megtette kötelességét, mert a Mór már Haza jöhetett - Vértesi Erőmű Zrt.-től, ahol jelenleg is bűnt ismétel. Tisztelt Kollégák ajánlom a figyelmetekbe a szökésveszély esetére alkotott törvényi helyekben foglalt kényszerítő intézkedések haladéktalan alkalmazását.


Tisztelettel:
Kecskemét 2015.11.06.

Borbély József
737.) Elfogult bíróságok a nemzet ellen a horda szolgálatában
736.) Királyság VS Köztársaság
Illegitim 3 Magyar köztársaság (Kecskeméti Járási Ügyészség)
vs.
Apostoli Magyar Királyság
Kormányzója gondnokság alá vonása iránti
per, első tárgyalására a Kecskeméti Járásbíróságon (6000 Kecskemét, Rákóczi út 17-19. I. emelet 125. sz. tárgyaló) kerül sor 2015. november 25-én 13.30 órakór.

Korrektnek és sportszerűnek tartom, hogy a köztársasági állami maffia átvette, illetve felajánlotta a döntő csatára az általunk használatos fegyvernemet, a jogi utat a végső leszámoláshoz, és ezzel az Apostoli Magyar Királyság általi hatalom átvételi folyamat lezárul.
Azért is bír ez kiemelt jelentőséggel, mert ha a maffia (a fidesz és a parlamenti „ellenzéke” valamint a sleppjük, bírók, ügyészek stb.) a 2006–s fegyvernemet választotta volna, illetve kényszerítené ránk, úgy kiegyenlítetlenek lennének az erőviszonyok (jól lehet, hogy ez még ebben az esetben is fennáll, mivel a bíró ebben a perben hivatalból nem független, mert Ő az Illegitim 3 Magyar köztársaságra tette le az esküt).

A felperes helyzeti előnye, mely abból fakad, hogy az ő bírája ítélkezik, de ez nem lesz elég a mi erkölcsi főlényünkkel szemben, mely a Hazai Jogállam Megteremtésért végzett több évtizedes társadalmi munkával végzett tevékenységünk folytán jött létre, mely során bizonyítékok bemutatásával lelepleztük a teljes nemzeti vagyont lenyúló hatalmi elitet, a hordát.

Reszkessetek betörők …

Dokumentumok a részletekben.
735.) Meghívó az Apostoli Magyar Királyság 2015. szeptember 2.-i nyitóünnepségére
Az Apostoli Magyar Királyság Borbély József kormányzó vezetésével megtartja hatalomátvételi ünnepségsorozatának esedékes állomását Kecskeméten: Az új Kormányzói Hivatal felavatását, a Szent Korona Bank nyitóünnepségét.


Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése
RSS
Hírek

Letöltések

Kapcsolat
Frissítve! Borbély József
Tel: +36-70-600-0134
E-mail: kormanyzo@apostolimagyarkiralysag.hu
Facebook
Tempo Hírek

Névjegy létrehozása
Generálási idő: 0.48 másodperc 2,533,666 egyedi látogató